Pääsin taas buzzamaan!
Kyllä kuulkaa kannattaa alkaa buzzaroriksi, saa tuotteita ilmaiseksi kokeiltavaksi tai niinkuin nyt herkkuja maisteltavaksi ja ystäville tarjottavaiksi.
Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.


Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

 


Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

 

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

 

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.

Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on hietsu):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=hietsu 
 

 

Herkuttelen kolmella herkullisella leivonnaispakasteella

Myllyn Paras Vierasvara Suklaaleivos
Mansikka-omenatäytteinen, herkullinen leivos, joka on kuorrutettu suklaalla ja koristeltu vaaleanpunaisin pomada-raidoin (värillistä sokerikuorrutusta). Leivosrasiassa on neljä leivosta.

 


Myllyn Paras Vierasvara Kinuskileivos
Kinuskikreemillä ja aprikoosilla täytetty, suussa sulava leivos, joka on kuorrutettu kinuskikreemillä ja koristeltu kinuskirakein ja –raidoin. Leivosrasiassa on neljä leivosta.

 


Myllyn Paras Vierasvara Mehevä Mustikkapulla
Mehevä Mustikkapulla on valmistettu kuohkeasta pullataikinasta, täytetty mustikkahillolla ja koristeltu raesokerilla. Pullat ovat kypsäksi paistettuja.

 


Nämä siis testissä ja pian tulee ystävät kahville!