Taas on aikaa vierähtänyt...kohta on joulu!

Kyllä täällä on kaikenmoista värkätty, en vain ole saanut aikaiseksi päivittää blogia.

Neulekransseja olen neulonut kolme ja yksi on työnalla vielä. Ehtii se jouluksi, ehtiihän? Yksi meni pilalla, kun alkoi mennä kiereteelle ja luulin sen saavani kehikon ympäri nätisti, mutta ei se onnistunut, joten roskis kutsui, harmitti niin vietävästi.

OHJE KRANSSIIN  (Kankurista)

100g ohutta paperilankaa, 80cm pitkät pyöröpuikot nro 12- 15 käsialan mukaan, metallirengas, liksäsi kranssiin voi liittaa valoketjun.

Luo löysästi 45 silmukkaa ja neulo suljettuna neuleena oikeinneuletta noin 50 cm.Neuletiheys saa olla vaihtelevaa ja löysää.Päättele löysästi.Aseta neuleputki metallirenkaan sisälle ja kierrä sopivan löysästi renkaan ympärille nurjapuoli oikealle puolelle.Jos laitat valot, kierrä valoketju ensin, sitten neuleputki.Pujottele ripustuslanka neuloksen läpi metallirenkaaseen. Pöyhi ja asettele neulosta. Reunaa ei tarvitse ommelle, se asettuu löysään neulokseen huomaamattomasti.

1324331064_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tonttuja olen tottakai neulonut. Niistä on kaksi lähtenyt pojan päiväkodin myyjäisiin etsimään uutta kotia ja yksi hyppäsi postiauton kyytiin ja matkusti tiettävästi Lappajärvelle pojan kummien perheeseen.En tiedä onko päässyt jo perille asti.

Ihanaa, kohta tulee joulupukki!