Tänään lähdin BUZZAROIMAAN ja pizza-ostoksille. Ajattelin suoriutuvani siitä hetkessä, mutta aikaa menikin yllättävän kauan. Ja syystä, että pizzoja ei ollut kaupoissa kaikkia makuja. Ensin citymarket ja siellä vain kahta makua, en ottanut niitä, kun kuvittelin prismassa olevan valikoimaa enemmän ja lähdin sinne. No, sielläkään ei ollut kuin kahta, otin ne.Menin vielä minimaniin toiveikkaana ja sieltähän löytyikin heti kolmea eri makua, yksi tosin samaa kuin prismassa. Nyt sain kuitenkin ne viisi, kun ostin kahta makua kaksi.
Tämä ees taas ramppaaminen ei ollut kovin helppoa tällaiselle "jalka-vammaiselle".


Kuvassa vain neljä, koska söimme jo yhden.

Söimme tämän tri di carne-pizzan.
Trio di Carne on kolmen lihan muhkea suosikkimaku. Tätä pizzaa maustaa pepperoni-salami, jauheliha-pullat ja kinkku täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston lisäksi.
Lihapullat pizzassa oli uusi tuttavuus ja 5-vuotias poika epäilikin, että ovat kiviä. Maistettuaan varovasti, tykkäsi kovasti.
Omasta mielestänikin pizza oli herkullista ja rapeaa, ostan toistekkin.

Ja BUZZAROINTIHAN ON :

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Käy tutustumassa