Olen päässyt mukaan buzzaamaan Dr. Oetker Casa di Mama -pizzoja .

Casa di Mama -makuvaihtoehdot

Casa di Mama Deluxe

Deluxe on ylellisen runsastäytteinen makuelämys. Mukana pizzassa on pepperoni-salamia, värikkäitä paprikoita ja tuoreita herkkusieniä täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston kera.


 

Casa di Mama Trio di Carne

Trio di Carne on kolmen lihan muhkea suosikkimaku. Tätä pizzaa maustaa pepperoni-salami, jauheliha-pullat ja kinkku täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston lisäksi.

 

Casa di Mama Diavola

Diavola on tulisen vahva ja miehekkään sipulinen pizza. Siinä maistuvat calabrese-salami, punaiset chilipaprikat sekä mausteinen tomaattikastike. Pizzan kruunaa runsas juustokerros.

 

Casa di Mama Pepperoni-Salame

Pepperoni-Salame on tuhti ja tulinen pizza. Sen täytteenä on reilusti maukasta tomaattikastiketta, herkullista pepperoni-salamia ja vihreitä chilipaprikoita. Päällimmäisenä pizzassa on Mozzarella- ja Edam-juustoa.

.

Casa di Mama Quattro Formaggi

Quattro Formaggi –pizzassa yhdistyy neljä mehevää juustoa: Edam-, Mozzarella-, Emmental- ja sinihomejuusto. Pizzan pohjalla on lisäksi reilusti täyteläistä tomaattikastiketta.

.

Casa di Mama Mozzarella-Pesto

Mozzarella-Pesto maistuu aidosti Italialalle. Pizzan täytteenä on mehevää Mozzarellaa maistuvan pestokastikkeen ja punasipulin kera.


 

Näitä nyt maistellaan ja herkutellaan kera ystävien.

Niin, jos joku nyt ei muista/tiedä  mikä tämä Buzzador, niin se on systeemi, jossa voi päästä kokeilemaan ja testaamaan erilaisia tuotteita tai palveluita. 
Osallistuminen on ilmaista, ja saat tuotteita ilmaiseksi kokeiltavaksi ja jaettavaksi ystävillesi.
Nyt on uutena tosin tullut, että joitain tuotteita joutuu ostamaan, mut saa halvemmalla. Ja ainahan voi olla osallistumatta maksullisiin, jos ei halua ostaa.
Nämä pitzat nyt myös ostan itse, koska ovat pakasteita, niin eihän niitä voi postissa lähettää. Mutta saan kuittia vastaan 20 euroa takaisin.

Joutuuhan tässä jotain muutakin tehdä kuin testailla ja maistella:pitää  raportoida omat kokemukset  ja jos kampanja on sisältänyt myös tuotteiden / näytteiden jakamista ystäville, niin heidän kokemukset ja palautteet pitää raportoida myös.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  hietsu):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=hietsu  


Nyt vain buzzaamaan!