Pääsin eilen kaupungille ihan yksin!!!! Jee!! Tottakai suunnistin Katariinaan ensimmäiseksi. Ostin yllättäen lankaa, kolme kerää Fusion lankaa ja siitä aion neuloa Keepin. (Ohjeen sain Katariinasta).

Sitten ostin isänpäiväksi lahjat papalle ja miehelleni pojalta.Enkelin eväspussin "naukkupullot". Mitenkähän ihmiset yleensä tekee? Kun mun mielestä on kiva ostaa miehelle lahja isänpäivänä nyt, kun hän on isä. Vaikka ei hän mun isäni olekkaan, mutta kun lapsi ei vielä osaa ostaa eikä tehdä ees korttia. Samoin ostin papalle lahjan, joka on sitten pojalta. Itse ainakin tykkäsin äitienpäivänä, kun sain kukan.

Tiimarista hain skräppäystarvikkeita ja askartelukaupasta lisää. Ostin myös joulukorttitarvikkeita.

Juu, ja halpa-hallista ostin ihanan pipon itselle ja pojalle tietysti aina jotain, tälläkertaa parit liukuestesukat. Hän kun on koko ajan sivuluisussa muuten.

Että sinne paloi kotihoidontukirahat tälläkertaa!!   ;)

2021074.jpg

Pullojen pohjalla on murua, toisessa salmiakkia ja toisessa jotain muuta en tiedä mitä. Mutta, kun pulloon laittaa jotain miestä väkevämpää kirkasta ja antaa olla jonkun aikaa, on juoma valmista. Etiketin teksti: Avaa pullo; mikäli pelkkä tuoksu ei riitä, lisää pulloon haluamaasi kirkasta, anna liota ja silvuplee, huikka vaan!