Värkkäsin äitini 70-vuotisjuhliin pari lihavoileipäkakkua. Siitä on kulunut muutama vuosi, kun viimeksi olen tehnyt niitä, mutta olin lopputulokseen, niin makuun kuin näköönkin oikein tyytyväinen.
Kahden kakun ainekset:
Vaalea ja tummaa paahtoleipää. Lihaliemi kostutukseen. 4 palaa kahteen riviin. 4 kerrosta, vuorotellen tummaa ja vaaleaa. 1.täyte: majoneesia, italialaiset yrtit tuorejuustoa,savukinkkua, kinkkua,suolakurkkua. 2.täyte:italiansalaattia.
päälle: Italialaiset yrtit-tuorejuustoa ja cremfraicea.
Koristeluun leikkeleitä, viinirypäleitä, minitomaatteja, kurkkua ja persiljaa.
Kyllä oli hyvää.
Pojan 4-vuotissynttäreille tein vaihteeksi suklaisen kakun.
Kermakakku on kuulemma parempaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.