Jouduin hankkimaan uuret rillit, kun poju hieman käsitteli niitä. Ja toki muutenkin aikomus oli ne vaihtaa, tämä vain jourutti asiaa. Ja oikeas silmäs oli näkökin huonontunut entisestään, olen kait piakkoin sokea.   :(   No, siinä olikin kova työ vertailla eri silmälasiliikkeiren hintoja ja tarjontaa, päivähän siinä vierähti ja lopulta taisin ottaa rillit lähes kalleimmasta liikkeestä, hö, turha homma siis tuo vertailu. Mutta tämä optikko sai mut ylipuhuttua, miten heiltä vain ainoastaan saa hyvät tuotteet, on kait saanut jotain aivopesu-ohjeitakin optikkokoulussaan. Niin nämä sitten maksoivat 600 euroa!!!!!!

1952132.jpg

1952136.jpg

Mulla kun on tosiaan huono näkö, niin linssien osuus oli jo 500, et kehys oli vaivaasen satkun. Linssit on siksi niin kalliit, kun pitää tehdä niin kovasti ohunnuksia, enhän mä halua missään pullonpohjalasessa kulkea.

No, eilen sitten joku kertoi, että netistä saa hyviä laseja ihan pilkkahintaan, itsellään oli kokemusta. Eli täällä on sellaanen firma http://www.favoptic.com/?language=FI . Katoinki ja oishan niitä saanu, mutta hieman myöhässä oli tämäkin, kun lasit on jo pari viikkoa nenällä olleet. Mutta jospa sitten ensikerralla.