tuhluri_nainen.jpg

Löysin tämmöisen testin täältä.


Testitulos: Olet "tuhluri"

Motto: "Kerran täällä vaan eletään."

Elämä on mielestäsi liian lyhyt tuhlattavaksi murehtimiseen. Arvostat nautintoja ja haluat voida hyvin. Etsit aktiivisesti myös uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia. Kun markkinoille tulee uusi belgialainen vehnäolut, olet ensimmäisenä kokeilemassa sitä.

Omasta mukavuudesta ei mielestäsi ole koskaan syytä tinkiä. Jos joku tavara hivelee silmää, itsetuntoa tai takapuolta, ostat sen saman tien miettimättä, saisiko sen muualta halvemmalla tai olisiko joku toinen merkki parempi.

Hemmottelet itseäsi ostoksilla myös silloin, kun mielesi on maassa. Ja tietysti silloin kun olet iloinen. Tai ahdistunut tai rakastunut tai lihonut tai laihtunut. Hankintojasi kadut jälkeenpäin vain harvoin, sillä raha on sinulle vain jakkara, jolla ylettyy keksipurkille.

Toivelahja: Kuoriva, suikaloiva ja paistava ranskanperunakone.

kohtuullisesti.jpg

Kulutuksesi määrä: kohtuullinen

Olet tuhluri, mutta kulutuksesi on kohtuullista. Nautit tavaroista, mutta nautit yhtä paljon kahvikupillisesta, suklaapötköstä kuin uudesta induktioliedestäkin. Merkit ovat sinulle tärkeitä ja niistä etenkin logot mutta varsinkin brändit ja brändien logot. Elokuvista käyt katsomassa avausviikolla kaikki Oscar-voittajat ja vähintään neljä tähteä saaneet.

Vai semmosta...Haluan kyllä pysyä ajan tasalla elektroniikan suhteen ja minua ärsyttää suunnattomasti ellei jokin vempain toimi niin kuin pitäisi, Ostan sitten uuden. Enkä todellakaan jaksa kiertää kaikkia kauppoja vertaillen hintoja Näin tein muuten poikkeuksellisesti viimeisten silmälasieni kanssa, ja silti päädyin ostamaan kalleimmat. (Optikko aivopesi!) Joo, ja osaan nauttia pienistäkin asioista.