Värkkäsin äitini 70-vuotisjuhliin pari lihavoileipäkakkua. Siitä on kulunut muutama vuosi, kun viimeksi olen tehnyt niitä, mutta olin lopputulokseen, niin makuun kuin näköönkin oikein tyytyväinen.

1313937166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kahden kakun ainekset:

Vaalea ja tummaa paahtoleipää. Lihaliemi kostutukseen. 4 palaa kahteen riviin. 4 kerrosta, vuorotellen tummaa ja vaaleaa. 1.täyte: majoneesia, italialaiset yrtit tuorejuustoa,savukinkkua, kinkkua,suolakurkkua. 2.täyte:italiansalaattia.

päälle: Italialaiset yrtit-tuorejuustoa ja cremfraicea.

Koristeluun leikkeleitä, viinirypäleitä, minitomaatteja, kurkkua ja persiljaa.

Kyllä oli hyvää.

Pojan 4-vuotissynttäreille tein vaihteeksi suklaisen kakun.

1313936824_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kermakakku on kuulemma parempaa. Nolostunut